DSH electronics
DSH electronics
Leidschendam 070 3206117

MY EYES voor Android

   


 

MY EYES: Unieke sprekende en luisterende software voor uw Android smartphone of tablet!

MY EYES luistert naar vragen en opdrachten van de gebruiker (met spraakherkenning) en antwoordt ook met een spreekstem. Nagenoeg alle functies van een smartphone of tablet kunnen met spraak worden geactiveerd en gebruikt. Met MY EYES beschikt u over een zeer veelzijdige Persoonlijke Assistent die speciaal is ontwikkeld voor gebruik door blinden en slechtzienden.

Onderstaand staat een overzicht van de belangrijkste functies.

 

MY EYES voor Android

BrainzPhone1.jpg (65412 bytes)BrainzBox

 

DE "MY EYES" SOFTWARE
De MY EYES software voegt een extra dimensie toe aan mobiel en vast Android gebruik door de gebruiker in staat te stellen rechtstreeks met een smartphone of tablet d.m.v. spraak te kunnen communiceren (twee-richting verkeer!).

MY EYES luistert naar vragen en opdrachten van de gebruiker (met spraakherkenning) en antwoordt ook met een spreekstem. Nagenoeg alle functies van een smartphone of tablet kunnen met spraak worden geactiveerd en gebruikt. Met MY EYES beschikt u over een zeer veelzijdige Persoonlijke Assistent die speciaal is ontwikkeld voor gebruik door blinden en slechtzienden. Onderstaand staat een overzicht van de belangrijkste functies.

Alhoewel besturing met spraak de hoofdfunctie van is, kan MY EYES echter ook worden bestuurd door:
opdrachten en vragen te typen en daarbij ons revolutionaire sprekende touchscreen scherm te gebruiken.

MY EYES wordt geleverd op een zeer slim Android horloge, genaamd de "Brainz-Watch" en ook op een goede Android mobiele telefoon, genaamd de "MyEyes-Phone". Onderstaand worden beide producten in detail beschreven.

MY EYES-voor-Android kan ook als doe-het-zelf pakket of via de DSH installatieservice voor uw bestaande Android smartphone of tablet worden geleverd. U heeft een werkende WiFi en/of 3G mobiele Internetverbinding nodig om de meeste functies van MY EYES te kunnen gebruiken.

De software kan worden geupdate via de Google Playstore. Aankoop geeft recht op een licentie met 1 jaar gratis updates.

Noot: De ARTI-voor-Windows versie is gediscontinueerd en opgevolgd door de Android versie. Klik hier voor meer info.

MY EYES eigenschappen
MY EYES

 

SAMENVATTING VAN DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES VAN MY EYES-voor-Android

Algemene modes: Menselijke dialoog. Datum en tijd (lokaal en wereldwijd). Interactieve quiz. Kalender functies. Vraagbaak en Weet-al. Spelling van woorden en zinsneden in 7 talen. Conversatierobot. Toestelinformatie en bediening met spraak. Leest vele soorten E-boeken hardop voor en onthoud waar je bent gebleven.

Communicatie modes: E-mail’s voorlezen, beantwoorden en versturen. Tekst maken (dicteren) en als e-mail, SMS of Tweet versturen. Telefoonnummer en Adres opzoeken m.b.v. Naam en Plaats. Bellen via de smartphone.

Internet modes: Sprekende browser. Zoeken op Internet. Favoriete webpagina’s. Sprekende kranten en tijdschriften: alle nationale en regionale kranten en tijdschriften en ook uit het buitenland. Slimme en uitgebreide Teletekst verkenner.

Navigatie modes: Zeer krachtige routebegeleider speciaal voor blinden en slechtzienden! Kan ook de kaart tonen van een land, regio, stad of straat evenals de geografische positie. Meldt ook exact waar je bent (straat en plaats). Bereking van de Afstand en Route tussen twee of meer plaatsen.
Rij-, fiets- en wandelinstructies. Lokaliseren van dichtstbijzijnde restaurant, bank, winkels, parken etc.

Office modes: Tekst maken en voorleesmodes. Agenda modes. Afspraken-waarschuwer. Gesproken memo’s.

Multimedia modes: Luisteren naar je eigen opgeslagen muziek. Internet radiostations beluisteren. Grote multi-media database met uitgebreide zoekfuncties. Spraakbesturing van Spotify! Geweldige Youtube zoek- en speel functies. Spraaktoegang tot de grote IMDB filmencyclopedie..

Verkenner modes: Volledige Verkenner van alle soorten bestanden op je Android toestel. Tevens speciale functies om de "Mijn Documenten", "Mijn Afbeeldingen", "Mijn Muziek" of de "Mijn Video’s" folders te verkennen.

Referentie en Naslag modes: Wikipedia Nederlands en Engels. Online woordenboeken in 7 talen.  Synoniemenlijsten in 7 talen. Muziek naslag Database. Vele sport-, historische en andere feiten. Encyclopedische naslag functies. Movie Database lookup (IMDB). Spraakgestuurd puzzelwoordenboek. Krachtige "Aangepast Lezen" functies en nog veel meer!

Vertaal modes: Vertaling van woorden en zinnen van Nederlands naar bijna 60 talen! Ook met live, simultane vertaling naar deze talen! Automatische E-mail en webpagina vertaling.

Berekeningen en Conversies: Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Wetenschappelijke berekeningen: sinus, cosinus, arc, tangens, wortel, kwadrateren, logaritmen etc. Lengte-, oppervlakte- en volume-conversies. Tijd-, gewicht-, temperatuur-, Romeinse cijfers en geld-conversie modes.

Informatie modes: Datum, maand, dag, week, seizoen, kwartaal, jaar. Tijdmeldingen (ook buitenland). Nationale feestdagen. Wekker en kookwekker. Tablet en smartphone configuratie. Status van je Internet verbinding. Beurs indices en aandelenkoersen. De opkomst en ondergang van Zon en Maan. Momentele schijnstand van de maan. Vluchten van en naar Schiphol. Zeer slimme NS reisplanner, OV Planner en nog veel meer.

Favorieten: Nieuwsberichten, kranten en tijdschriften, weerberichten, verkeers informatie, beurskoersen, sportnieuws, wedstrijduitslagen, radiostations, Televisiegids etc.

Interactieve modes: MY EYES communiceert interactief met u als gebruiker! MY EYES heeft ook een Quiz aan boord.

Instellingen: Zeer groot aantal instellingen en persoonlijke voorkeuren.  

Speciale functies voor blinden en slechtzienden:

- Uniek sprekende aanraak-toetsenbord.

- Heldere interactieve communicatie met de gebruiker en krachtige  kunstmatige intelligentie.
   De stem geeft voortdurend terugkoppeling, hulp, tips en instructies.

- Zeer gebruiksvriendelijke toegang tot Bibliotheekservice "Passend Lezen".

- Recht op telefonische hulp, ondersteuning en probleemoplossing.

- Inclusief 1 jaar gratis updates.  

Optionele uitbreidingsmogelijkheden (lees ook verderop):

1. Print, Scan en Remote control pakket.
2. Speciale MY EYES versie voor gehandicapte gebruikers.
3. Tactiele- en speciale functies voor blinden.                                                                         

Disclaimer

MY EYES maakt voor veel functies gebruik van bronnen op het Internet. Aangezien deze bronnen buiten ons beheer vallen kan DSH electronics niet garanderen noch aansprakelijk worden gesteld voor het tijdelijk of permanent niet meer functioneren van sommige van de (meer dan 3200) functies. Wij doen echter ons uiterste best om de functionaliteit van MY EYES zo goed mogelijk te continueren.  © DSH

DEMONSTRATIE van MY EYES
 

 

 

                        

                        

DOCUMENTATIE
Wil je meer over MY EYES weten, dan kun je hier documentatie downloaden:
ONZE PRODUCTEN KOPEN:
Volg deze links om één of meer van onze producten in onze webshop te kopen:
MY EYES Doe-Het-Zelf installatie op uw eigen Smartphone of Tablet PC:  

Procedure:

1. Download de MY EYES Basisversie uit de Google Playstore,
2. Installeer de Basisversie op je Android,
3. Bestel MY EYES via het Winkelwagentje,
4. Zeg of Typ "Aankoop Registratie" in MY EYES,
5. DSH electronics geeft de basisversie op afstand vrij (via de webserver) voor volledig gebruik (op basis van het Android serienummer),
6. Koop zelf (zonder onze hulp) een Nederlandse stem (van Svox, Acapela, Vocalizer of Cereproc) in de Playstore of installeer de gratis Google stem.

MY EYES "Doe-het-zelf":

Prijs: € 159,00

          Bestel:  

 

MY EYES Installatie door DSH op uw eigen Smartphone of Tablet PC:  

Procedure
:

1. Stuur uw Android Aangetekend op naar DSH electronics,
2. DSH installeert MY EYES en ook extra apps alsmede de gratis NL stem van Google.
3. Koop (optioneel) bij ons 2 mooie Nederlandse stemmen ( lees verder),
4.DSH retourneert uw Android per Aangetekende Post.

MY EYES "Installatie door DSH":

Prijs: € 199,00 + porto

          Bestel:  

Noot: Als u MY EYES software op uw Android toestel door ons laat installeren dan wordt de software via de Google Play store geïnstalleerd en gepersonaliseerd en kan daarom naderhand niet kosteloos worden gerestitueerd. Dienaangaande verwijzen wij u ook naar onze leveringsvoorwaarden..

Stemmenpakket: installatie door DSH van 2 mooie spreekstemmen:

MY EYES wordt standaard geleverd met de nieuwste Nederlandse Google spreekstem die in mei 2015 is uitgebracht. Nog mooiere stemmen kunt u zelf in de Google Play store kopen voor circa 3  Euro per stuk. die kunnen worden gekocht met uw credit card of (sinds kort) met een Google Gift Card inwisselcode.

Wij kunnen echter ook twee zeer mooie stemmen voor u in de Google Play store kopen en installeren.

Beluister de stemmen via de links hiernaast en kies dan 2 stemmen uit het assortiment van 5 stemmen van de fabrikanten Svox ("Jan", "Lena"), Acapela ("Daan", "Jasmijn") en Cereproc ("Anne").

Probeer en kies hier de gewenste stemmen:
    Jan:          Lena:            Daan:         Jasmijn:           Anne:

SVOX Jan  SVOX Lena       Acapela: Daan  Acapela: Jasmijn        Cereproc: Anne

Prijs: € 19,95

          Bestel:  

Deze prijs is gebaseerd op de kostprijs van de twee stemmen plus onze werkzaamheden om de stemmen voor u aan te kopen (via een Google Play Gift Card) en te installeren.

Er bestaan ook Vocalizer stemmen ("Claire", "Ellen" en "Xander") die u via de Google Playstore kunt aanschaffen.

Noot: Een Gift Card wordt speciaal voor u aangekocht en gepersonaliseerd en kan daarom naderhand niet worden gerestitueerd.

Additioneel supportpakket:

De aankoopprijs van MY EYES is grotendeels gebaseerd op "doe-het-zelf" aanleren van de functies, gebruikmakend van het geleverde documentatiepakket en support via het MY EYES Forum evenals onze hulp-op-afstand (e-mail en telefonisch) om initiëel met MY EYES vertrouwd te raken.

Ervaring  leert dat sommige klanten behoefte hebben aan persoonlijke hulp, begeleiding en ondersteuning (per e-mail of telefonisch) om nog beter met MY EYES overweg te kunnen, hetgeen met dit (optionele) supportpakket wordt geboden.

Additionele hulp en ondersteuning (Optioneel!)

Prijs: € 47,50 voor 1 jaar, ingaande op de datum van facturering.

          Bestel:  

 

Noot: De opzet is dat dit (optionele) supportpakket u een extra ruggesteuntje biedt gedurende het eerste jaar om vertrouwd te raken met de MY EYES software. Deze support staat los van de licentieverlenging (lees verder). Verlenging van het supportpakket zal naar onze inschatting na het eerste jaar niet vaak nodig zijn.

BEMIDDELING bij de Verzekeringsmaatschappijen:
Een vergoeding van MY EYES door uw ziektekostenverzekering is in principe mogelijk (en is ook een aantal malen daadwerkelijk verleend), doch hangt o.a. af van:
  • uw persoonlijke situatie en handicap,
  • de hoogte en het tijdstip van reeds eerder ontvangen vergoedingen,
  • de voorwaarden van uw maatschappij.
Bij de (lage) prijs van MY EYES is, zoals u wellicht zult begrijpen, slechts een beperkte support voor dergelijke aanvragen inbegrepen. Wij kunnen u een standaard aanvraagbrief verstrekken voor vergoeding van MY EYES door de verzekeringsmaatschappijen.

Indien u meer ondersteuning wenst bij een dergelijke aanvraag dat kunnen wij u doorverwijzen naar andere partijen die meer ervaring dienaangaande hebben:

  • Visio en Bartiméus..
  • Buddycenter te Amsterdam (Ton Arendsen).
MY EYES LICENTIES:
Verlenging licentie met 1 jaar

De licentie die bij de aankoop van een product met de MY EYES software is inbegrepen geldt voor de duur van 1 jaar. Daarna blijft MY EYES wel bruikbaar maar komen er geen nieuwe functies bij tenzij een verlenging wordt afgesloten.

Gedurende de licentieperiode heeft u recht op gratis updates en ook actieve support per e-mail (voorkeur) en telefonisch.

Let op: indien de licentie niet voor een aansluitende periode van 1 jaar wordt verlengd zal (na een betalingsherinnering en met een coulance periode van 1 maand) automatisch de licentie als vervallen worden beschouwd. Indien de klant op een later tijdstip de MY EYES software wederom in gebruik wenst te nemen en gebruik wil maken van de nieuwste versie en onze support zal de prijs gelden zoals voor een nieuwe licentie.

MY EYES abonnement verlenging voor 1 kalenderjaar:

Prijs: € 39,50

          Bestel:  

Uitsluitend via de winkelwagen te koop, niet via de Play Store

Noot: De licentieverlenging kan op elk moment gedurende het eerste gebruiksjaar worden afgesloten en gaat in voor de duur van nog 1 jaar op de dag waarop de licentie die is inbegrepen bij de aankoop verstrijkt. Verlenging in daarop volgende jaren is uiteraard ook mogelijk.

Upgrades en Support
 

 

Upgrades

Bestaande klanten van MY EYES kunnen in beginsel deze software volautomatisch upgraden naar de meest recente versie. Incidenteel zal echter handmatige upgrade nodig zijn, namelijk wanneer Google vereist dat toestemming moet worden gegeven voor het gebruik van nieuwe functionaliteit.

Upgrades lopen via de Google Playstore: DSH electronics op de Google Play Store
Ook kunt u "DSHelectronics" (zonder spaties) in de zoekregel van de Playstore intypen om onze winkel te vinden.

Support

Wat betreft support kunt u beslist op ons als leverancier rekenen. Ook al is de aanschafprijs van MY EYES uiterst laag, toch besteden wij meerdere uren per klant om u met MY EYES vertrouwd te laten raken evenals in de periode na eerste aanschaf. U zult merken dat er een alsmaar groter wordende groep van toegewijde MY EYES gebruikers actief is die u, o.a. via de "MY EYES Gebruikersgroep", met raad en daad kunnen en zullen bijstaan.
Wij laten klanten niet in de steek, maar zullen daarentegen op professionele wijze u adviseren en assisteren bij het gebruik van MY EYES. Klop daarom altijd rechtstreeks bij ons aan voor hulp. Het benaderen van de gevestigde hulporganisaties kunt u overslaan doordat wij op eigen kracht een alsmaar groeiend netwerk van support aan het uitspreiden zijn. MY EYES is een uiterst modern product dat Android volledig toegankelijk maakt voor visueel gehandicapten. DSH electronics
heeft de kennis en middelen om u te helpen. Wij zijn de makers van de MY EYES software, dus zijn wij in de beste positie om u kundig en daadkrachtig te helpen. We doen het graag voor u!

MY EYES en ARTI Nieuwsbrieven
 

 

Gebruikers van MY EYES en ARTI worden regelmatig per Nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.
U kunt hier de Nieuwsbrieven inzake ARTI nogmaals openen en lezen:

Nieuwsbrief-21    Nieuwsbrief-22     Nieuwsbrief-23      Nieuwsbrief-24      Nieuwsbrief-25    
Nieuwsbrief-26    Nieuwsbrief-27     Nieuwsbrief-28      Nieuwsbrief-29      Nieuwsbrief-30
Nieuwsbrief-31    Nieuwsbrief-32     Nieuwsbrief-33      Nieuwsbrief-34      Nieuwsbrief-35
Nieuwsbrief-36    Nieuwsbrief-37     Nieuwsbrief-38      Nieuwsbrief-39      Nieuwsbrief-40
Nieuwsbrief-41    Nieuwsbrief-42     Nieuwsbrief-43      Nieuwsbrief-44      Nieuwsbrief-45
Nieuwsbrief-46    Nieuwsbrief-47     Nieuwsbrief-48      Nieuwsbrief-49      Nieuwsbrief-50
Nieuwsbrief-51    Nieuwsbrief-52     Nieuwsbrief-53      Nieuwsbrief-54

Voor oudere Nieuwsbrieven: Zie de ARTI-voor-Windows pagina.

DISCLAIMER
 

 

MY EYES heeft juridisch de status van sprekende webbrowser, RSS reader en media speler. DSH electronics kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade als gevolg van de installatie en het gebruik van deze Android software.

De licentievoorwaarden vind je hier: Licentievoorwaarden

De MyEyes-Watch en MyEyes-Phone worden geleverd inclusief de MY EYES software als zijnde een integraal product. Het is dus geen generieke smart-watch. Het installeren van andere apps evenals het wijzigen van de Android instellingen is voor eigen risico. Indien als gevolg daarvan het product of de MY EYES software niet meer functioneert dan valt dit buiten de garantie. Het "rooten" van de MyEyes-Watch of MyEyes-Phone is onder geen voorwaarde toegestaan evenmin als het terugzetten naar de fabrieksinstellingen aangezien dan de MY EYES software en eventuele geïnstalleerde stemmen niet meer zullen functioneren. Aan herinstallatie door DSH zijn kosten verbonden. Technische problemen op/met het Android toestel die geen relatie hebben tot MY EYES en die buiten de garantie op het toestel vallen worden niet door DSH electronics kosteloos opgelost.

Bedrijfsgegevens
 

   

MY EYES is ontwikkeld door:

DSH electronics
Koningsspil 17
2265VH, Leidschendam
Tel: 070-3206117

E-mail: info@dsh2000.com

Leveringsvoorwaarden, klik: hier

    © Copyright DSH electronics.
          Laatst gewijzigd 25 april 2016